În calitate de importator AVR în România, suntem specializați în utilaje și avem cunoștințele și expertiza pentru a vă oferi sfaturi adecvate care se potrivesc afacerii dumneavoastră. AVR dezvoltă și produce mașini de înaltă calitate și ușor de utilizat pentru cultivarea cartofilor. AVR are în portofoliu mașini pentru lucrarea solului, plantare , tocat vreji , dar și pentru recoltare și depozitarea cartofilor. O mașină AVR tipică are costuri scăzute de întreținere, o durată de viață lungă și performanțe optime.

PRELUCRAREA SOLULUI

AVR dispune de diverse utilaje pentru a lucra solul. Te poți gândi la freze pentru pregătirea patului germinativ, pentru a forma biloane strânse și pentru paturi de germinative perfecte, astfel încât cartofii să se poată dezvolta corespunzător. Un alt beneficiu secundar este că frezele funcționează și împotriva buruienilor de sub pământ.

În plus față de freză , AVR are și cultivatoare disponibile pentru lucrarea solului. Acest instrument combină 3 funcții: răzuirea buruienilor de pe bilon, formarea biloanelor și tăierea buruienilor.

AVR_Grondbewerking

PLANTAREA CARTOFULUI

AVR_Pootmachines

Plantatoarele AVR sunt cunoscute pentru fiabilitatea, precizia, robustețea și bilonarea perfectă. Programul de plantare este compus din mașini de plantat cu 2 până la 4 rânduri și mașini de plantat purtate sau tractate.

Mașinile de plantat purtate sunt mașini de plantat tuberculi cu acționare mecanică sau hidraulică. O unitate de îngrășământ poate fi montată opțional. Principalul avantaj al mașinilor tractate este că, pe lângă distribuția greutății, mașina de plantat poate fi combinată cu utilaje de prelucrare a solului.

TOCAREA VREJILOR

Pentru un proces de recoltare fără probleme, tocarea optimă este esențială. Dispozitivele de tocare a vrejilor AVR Rafale sunt proiectate pentru a efectua lucrările de tocare cât mai precis posibil, menținând consumul de combustibil la minimum.

Datorită formei tocătorului , efectul de aspirație este ridicat, rezultând o muncă excelentă de tocare. Tocătorul de vreji Rafale este disponibil pentru 2 până la 8 rânduri. Si varianta 2 și 3 rânduri cu evacuare laterală .

AVR-GNP_3282

COMBINA DE RECOLTAT CARTOFI

AVR_Rooiers

AVR are în gama sa mai multe combine pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră .

Există mașina de recoltat autopropulsată pentru 4 rânduri, mașina de recoltat cu buncăr tractată, cu 1 sau 2 rânduri cu variante de buncăr de 6, 7 sau 8 tone. Mașinile de recoltat AVR asigură o calitate înaltă a recoltării și sunt de încredere în toate condițiile. O mașină specifică este disponibilă pentru fiecare circumstanță sau situație logistică.

RECEPȚIONARE ȘI DEPOZITARE

Pentru a vă depozita cartofii cât mai prietenos cu produsul și cât mai eficient posibil, AVR are mai multe buncăre de recepționare.

Buncărele de recepționare AVR garantează că recolta dumneavoastră este transportată eficient și într-un mod prietenos cu cartofii, banda de încărcat a depozitului AVR asigură, de asemenea, viteză și eficiență. Pentru o capacitate mai mare, fără a deteriora produsul, linia de recepție poate fi extinsă cu o bandă dubleă extensibileă AVR și sau cu o bandă transportoare AVR.

AVR_Inschuurmachines