Lumea nu stă pe loc, inclusiv a ta. Indiferent care sunt aplicațiile dvs. de logistic(ă) și încărcare, nevoile dvs. se schimbă constant. De la extindere, durabilitate, cerere crescută de capacitate sau o schimbare a operațiunilor. Indiferent de problema dvs., suntem capabili să vă satisfacem nevoile.

loader-technology-GIANT-3

CREȘTERE

Datorită diferitelor perspective asupra procesului dvs. de încărcare, schimbărilor de pe piață sau vederii oportunităților, oricare ar fi motivația dvs., tehnologia de încărcare compact oferă soluții pentru toate tipurile de operațiuni pe tot parcursul anului. Indiferent dacă sunteți antreprenor și aveți nevoie de o mașină pentru construirea de case sau infrastructură nouă. Sau, ca peisagist, poate doriți să folosiți o mașină pentru lucrul în grădină, să folosiți o mașină pentru a ridica produsele ca fermier sau să vă hrăniți animalele, să scoateți gunoi din hambarul de la ferma de animale. Pe scurt, profitați de tehnologia de încărcare potrivită scopului dvs alegând una dintre mașinile. Din oferta noastră.

ÎNGRIJIRE

Cu Giant avem în mâinile noastre un brand puternic care nu va sta niciodată în calea creșterii și ambiției tale. La Giant se inovează continuu, se folosesc cele mai noi tehnologii, iar utilajele sunt produse cu cea mai mare grijă și calitate. Giant are în portofoliu vole cu roți, vole cu braț telescopic și încărcătoare telescopice. Mașinile uriașe cântăresc între 750 kg și 5500 kg și au puteri de la 20 CP la 76 CP. Cu versatilitatea tipurilor de mașini și o gamă largă de atașamente, putem îndeplini orice cerință.

loader-technology-GIANT-2
loader-technology-GIANT-1

ACȚIUNE

Mecanicii experți ai lui Cormana au cunoștințele și expertiza mașinilor Giant. Într-adevăr, efectuarea întreținerii și reparațiilor necesită cunoștințe de specialitate. Cu aprovizionarea de piese Cormana, mecanicii vă pot repara, curăța, întreține și proteja corespunzător utilajul dvs. Giant.

Prin furnizarea serviciului adecvat, puteți lucra fără griji și aveți timp de nefuncționare minim. Vă puteți baza pe utilajele dvs. și suntem bucuroși să vă ajutăm să profitați la maximum de ele. Toate cu un ochi pe calitatea la care vă puteți aștepta de la un brand de ultimă generație precum Giant.