Cultivarea de cânepă industrială se extinde. Cânepa este o opțiune bună, o cultură durabilă și noi utilaje pentru cânepa industrială sunt în curs de dezvoltare. Cererea pentru produse profesionale din cânepă de înaltă calitate este acum enormă.

Cormana-Hemp-Cultivation-2-CANN

CREȘTERE

Planta de cânepă are un potențial nesfârșit, ale cărei produse pot fi fabricate într-o varietate de industrii. Fiecare parte a plantei poate fi transformată în anumite produse folosită pentru a produce anumite produse, beneficiind de semințe, CBD și fibră. Prin folosirea utilajelor de recoltat potrivite, se poate obține o eficiență maximă de la planta de cânepă și suntem bucuroși să vă ajutăm în acest sens.

ÎNGRIJIRE

Cormana este dealer al mărcii specializate CANN. CANN oferă soluții de recoltare a cânepii pentru recoltarea oricărei părți a plantei de cânepă industrială, oriunde în lume. Prin recoltarea de cânepă într-o manieră de înaltă calitate, dați deja primul plus de valoare produselor recoltate în câmp. CANN are o gamă largă de produse pentru fiecare nevoie de recoltare, constând din Double Cut 4510, Single Cut 4510, Single Fibre 4510 și TFT10 Trailer. Cu combine de înaltă calitate, calitatea începe din câmp. În plus, CANN vă împărtășește anii de experiență în cultivare pentru a duce împreună calitatea plantei de cânepă mai departe.

Cormana-Hemp-Cultivation-3-CANN
Cormana-Hemp-Cultivation-1-CANN

ACȚIUNE

Chiar și după achiziționarea mașini dumneavoastră CANN, vă stăm la dispoziție cu serviciul potrivit. La Cormana, mecanicii noștri au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura întreținere și reparații la utilajele de specialitate. Cormana vă ajută, de asemenea, să profitați la maximum de mașina dvs. Mai ales acum , când condițiile meteorologice și suprafețele mai mari pun și mai multă presiune asupra dvs., împreună dorim să ne asigurăm că puteți profita de toate zilele frumoase pentru a vă crește cânepa fără griji. Cormana este bucuroasă să vă ofere suportul necesar, pe de o parte, să profitați la maximum de utilaje dvs. cu un timp de nefuncționare minim și, pe de altă parte, să vă optimizați cultivarea și, prin urmare, recolta.