William și Alison Skea de la ScanStone au făcut o vizită la Fairlie Fresh, pentru o întâlnire cu James Fairlie și tatăl acestuia, Ian, și pentru a afla cum s-au împăcat cu cele 2 utilaje noi de îndepărtare a pietrelor 5 Webber după un sezon neîntrerupt.

Deblocați rapid capotele și atașați utilajul de formare straturi

Cea mai mare parte a terenului în care se plantează cartofii este pământ nou, așa că nu vom îndepărta pietrele. Este minunat dacă sunt folosite capotele ScanStone deoarece putem debloca rapid capotele și instala plugurile speciale pentru acele suprafețe de teren de unde eliminăm piatră. Cel mai bun lucru la capotele ScanStone se referă la faptul că oferă posibilitatea ajustării adâncimii și spațierii, lucru dovedit a fi de mare utilitate.

Peter Lucas
Ferma Pluckerston, Angus

Potato_Picture
Testimonial_01
Hood_Attachment
Bed_Former

Costuri incredibil de mici cu reparația

Carrots

‘Efectuarea de lucrări pe o suprafață de 500 de acri pe sezon cu un utilaj ScanStone 5 Webber a însemnat costuri incredibil de mici cu reparația. La capătul a 2 sezoane și a unei suprafețe de 1000 de acri cu ajutorul acestui utilaj, singurele reparații făcute au fost vreo două tije de îmbinare, echipamentul de îmbinare cotă (odd joining kit) și o plasă de excavare. Timpii morți au fost de asemenea la pragul minim, ceea ce a însemnat un randament maxim în lunile aglomerate de primăvară.

R.J. Beever
Woodhall Spa, Lincolnshire

Testimonial_Beever
Testimonial_James