Reprezentantul sau managerul service-ului poate avea acces la setările avansate pentru ajustarea opțiunilor precum debitul de ulei și instalarea unui accesoriu nou cum este cutia pentru piatră sau elevatorul.

Puteți vizualiza numărul de ore lucrate de utilaj și puteți salva și reseta 2 operări. Puteți vizualiza principalele informații pe utilaj, precum numărul serial, anul fabricației și numărul modelului.

Control_Menu_Principal

Dacă apăsați butonul Meniu, veți putea avea acces la diferitele submeniuri.

Control_1_Operations

Veți vedea clar pe prima pagină ‘operări principale’, poziția roților și setările actuale. Aveți posibilitatea de a ajusta adâncimea, discurile și plasa epuratorului, precum și să activați și să dezactivați sistemul de gestionare la capătul rândurilor (Headland Management System - HMS)

Control_2_Operations

Pe cea de-a doua pagină a operărilor, puteți vizualiza poziția osiei de nivelare, precum și notificările de avertizare. Plecând de aici, puteți ajusta presiunea rețelei epuratorului și deschide/ închide auto-adâncimea și auto-nivelarea. Cutia pentru pietre poate fi de asemenea deschisă/închisă în acest meniu.

ScanStone_Control_Panel_01
Control_Donnees_Machines

Puteți vizualiza numărul de ore lucrate de utilaj și puteți salva și reseta 2 operări.

Control_Information

Puteți vizualiza principalele informații pe utilaj, precum numărul serial, anul fabricației și numărul modelului.

Control_Parametres_Affichage

Puteți modifica limba, luminozitatea și iconițele de pe prima pagină, precum deschiderea și închiderea cutiei pentru pietre.

Control_Reglages

Pe pagina cu setări, puteți avea acces la pagina de ajustări în profunzime pentru toate funcțiile utilajului, precum direcție, nivelare, controlul adâncimii și HMS.

Control_Gestion_01

Pe pagina cu setări, puteți avea acces la pagina de ajustări în profunzime pentru toate funcțiile utilajului, precum direcție, nivelare, controlul adâncimii și HMS.

Control_Gestion_02

Pe cea de-a doua pagină a HMS, puteți opta pentru oprirea sau repornirea funcției de auto-nivelare și plasa crucii pe bandă rulantă.

ScanStone_Display_01
Control_Depth_Control

Puteți ajusta comanda adâncimii și sensibilitatea, precum și întârzierea. Puteți opta pentru activarea sau dezactivarea auto-adâncimii în HMS.

Control_Direction

Puteți opta pentru activarea sau dezactivarea direcției automate în HMS și alegea direcția joystick-ului, fie că este în sus sau în jos, fie la stânga sau la dreapta. Direcția este proporțională.

Control_Joysticks

Aveți posibilitatea de a calibra cu ușurință joystick-urile astfel încât acestea să fie aliniate corespunzător și precise.

Control_Calibrate

Aveți posibilitatea de a calibra cu ușurință adâncimea, nivelarea și direcția respectând instrucțiunile de pe ecran.

Control_Levelling

Puteți opta pentru activarea sau dezactivarea nivelării automate în HMS, și alege întârzierea benzii moarte..