Utilajul de formare straturi este conceput să intre în solul precultivat, atât pentru a crea straturi pentru îndepărtarea straturilor și aerarea solului. Este esențial ca acest utilaj să scoată cât mai mult sol posibil din șanț și să intre în strat. Acest lucru conferă un potențial maxim utilajului de îndepărtare a pietrelor.

Modele AR+

Modele AR+ ScanStone anulează necesitatea unui protecții suplimentare cu șuruburi de forfecare. Acest sistem cu auto-resetare are un punct pivot dublu care permite pivotarea barei și de asemenea a corpului atunci când plugul lovește o piatră sau rădăcina unui copac. Cilindrul hidraulic are o cursă suficientă pentru resetarea plugului în ambele situații, iar acumulatorul are o presiune suficientă pentru resetarea plugului înapoi la adâncimea presetată.

ScanStone_BedFormers_01
ScanStone_BedFormers_Pivot_01
ScanStone_BedFormers_Pivot_02

Stilul chateau

Stilul Chateau reprezintă o opțiune pentru șuruburi de forfecare corp 2, 3 și 4, autoresetare sau utilaje de format straturi și pluguri pentru straturi AR+. Deși adoptă în continuare vârful clasic tip picior de rață, cormanele sunt mai abrupte și mai lungi, lăsând în urmă un șanț adânc foarte ordonat și drept. Acest lucru permite o admisie egală a utilajului de îndepărtat pietre, pe lângă faptul că ajută tractorul să rămână în șanț, împiedicând balansarea tractorului și a roților utilajului de îndepărtat pietre.

ScanStone BedFormer_02
ScanStone_Chateau-Style_EN

Funcția de pliere

Utilajul de format straturi cu funcție de pliere în 4 elemente ScanStone a fost special creat pentru a fi instalat la Gama de pluguri pentru straturi 3,6 m ScanStone. Funcția de pliere are un cadru mai ușor, deși încă puternic și reduce greutatea per ansamblu a asocierii plug pentru straturi / utilaj pentru format straturi.

Funcția de pliere în 4 elemente este versatilă. Nu poate fi desprinsă de pe plugul pentru straturi și folosită la formarea obișnuită a straturilor direct din partea din spate a tractorului.

Cu ajutorul acestui utilaj pot fi arate părți scurte capăt și tufișuri pe lângă funcția de pliere și formarea simplă a straturilor cu ajutorul a 2 pluguri.

ScanStone BedFormer_03
ScanStone Wing-Foldering