O bună pregătire a solului este importantă pentru condiții bune de creștere a plantelor și baza pentru o recoltă bună. Utilajele de pregătire a solului, AVR asigură un început perfect al sezonului de plantare.

Puteți cumpăra utilaje AVR de prelucrare a solului și de pregătire a solului de la Cormana Machinery. AVR dispune de diverse utilaje pentru pregătirea și prelucrarea solului. Sunteți interesat de aceste produse? Completați formularul nostru de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

CULTIVATOARE DE SOL / FREZE ROTATIVE

AVR are diverse utilaje în gama sa. Frezele asigură pregătirea perfectă a patului germinativ  și biloanare înguste . De exemplu, există freza de sol multifuncțională, MultiForce. Acesta este o freză puternică, de mare capacitate, cu un sistem opțional cu șase sape. Acest sistem asigură o mărunțire uniformă a solului și că puteți lucre adânc.

AVR_Frezen

FORMARE DE BILOANE

AVR_Pootmachines

Modelarea biloanelor și controlul buruienilor este foarte ușor de realizat cu cultivatoarele AVR. Acest instrument combină 3 funcții pe un singur cadru: răzuirea buruienilor de pe coame, construirea biloanelor și tăierea buruienilor. O caracteristică interesantă a acestei mașini este că folosește greutatea tractorului pentru a exercita presiune asupra formatorilor de bilon.