Specialist în procesarea cepei

Holaras se specializează în dezvoltarea și fabricarea de mașini destinate prelucrării cepei. Vindroverele și elementele de recoltat ceapă sunt disponibile în diverse versiuni, cu diferite lățimi de lucru. Indiferent dacă folosiți un tractor cu roți late sau cu roți înguste pentru straturi, există mereu un utilaj Holaras potrivit pentru nevoile dvs. Gama noastră include și elementul de secerat ceapă Holaras, concepută special pentru a secera precis ceapa și bulbii de flori.

Firele sunt secerate în mod precis cu elementul de secerat Holaras. Firele sunt îndepărtate de pe strat folosind lama special dezvoltată.

Firele sunt secerate în mod precis cu elementul de secerat Holaras. Firele sunt îndepărtate de pe strat folosind lama special dezvoltată.

Elementele de secerat sunt dotate cu control automat al adâncimii ca standard. Înălțimea este ajustată de un sistem de înălțime controlat electric/hidraulic combinat cu capete și senzori de măsurare. Fiecare element este furnizat ca standard cu două roți și un PTO Walterscheid.

Holaras haulm topper

RECOLTARE FRONTALĂ HOLARAS

Holaras harvesting at the front

Cu vindroverul Holaras, ceapa poate fi recoltată cu utilaje cu roți late. UMR 300-FC recoltează întreaga brazdă de trei metri și transportă ceapa din fața roților, spre centru, prin intermediul benzilor transportoare transversale. Combina de secerat-recoltat împreună cu mașina de recoltat prin spate UR 170 sau UR 205 reprezintă combinația perfectă pentru recoltarea brazdelor de trei metri.

Mașina de recoltat frontală este echipată în mod standard cu PTO Walterscheid și cu arbore răsucit. UMR 300-FC este echipat în mod standard cu o plasă de sortare, care are lamele cu scobituri cu un interval de 42/12 mm.

VINDROVERELE DE CEAPĂ HOLARAS: STABILE ȘI ROBUSTE

Vindroverul de ceapă ridică ceapa de pe sol cu un ax de săpare cu bară pătrată. Împreună cu acest ax de săpare, pe fiecare parte se află lame de disc de plug și un plug în forma literei V. Atât lamele de disc de plug, cât și plugul împiedică pierderile intervenite la ridicarea cepei.

Include PTO Walterscheid, ax de săpare cu bară pătrată, rolă de intrare spiralată și rolă de presiune. Mașina de recoltat este furnizată în mod standard cu lanț cu garnitură inelară 3/4” și lagăre duble pentru acționarea axului de săpare.

Holaras onion windrowers- stable and robust

SECERAREA PRECISĂ A CEPEI ȘI A BULBILOR DE FLORI

Holaras - Accurate tailing of onions and flower bulbs

Elementul de secerat pentru ceapă este special conceput pentru tăierea cepelor și a bulbilor. Viteza ridicată și forma specială a lamelor creează un flux de aer puternic. Acest flux de aer trage cozile cepelor între barele sitei vibratoare, după care, acestea sunt tăiate de lame ascuțite chiar deasupra sitei.

Toate versiunile sunt disponibile cu circulare închisă de aer și curea de evacuare. Tăietoarele sunt echipate cu iluminare internă și sunt furnizate în mod standard cu comutator electric. Dimensiunea standard de trecere a unei site este de 28 mm.